Milyen információk birtokába kerülsz a 2022-es éves könyvem második kiadásából?

Milyen információkra van szükséged?

.

.

Nagyon sok szeretettel köszöntöm azokat az embertársakat, akik követik az írásaimat és azokat is, akik még esetleg nem ismerik a könyveimet.

.

Mit kell tudnunk, mire figyelmeztet minket a Teremtőnk a 2022-es évet illetően?

.

Hogyan váljunk magabiztosabbá, tudatosabbá és milyen előnyökkel jár ha hallgatunk rá?

A könyvben szerepelnek gyakorlatok, amelyek segítségünkre vannak a fejlődésünkben.

A könyv címe: A TEREMTŐ ISTEN ÜZENETE 2022-re

A 2022-év kezdetével elérkezett az a fejlődési folyamat számunkra, amikor az új energiák sarkallnak minket abban az irányban, hogy befogadjuk őket.

.

Nagyon fontos, hogy minden egyes hónapban amilyen energiákat kapunk, azokat helyesen tudjuk kezelni.

.

Miért?

Azért, mert ez egy felkészítési folyamat az emberek számára, ami azt is jelenti, hogy azok akik együtt tudnak haladni az energiák erősségével, azoknál egyre jobban és látványosan beépül az energia testi és lelki szinten is.

 

Miért jó és előnyös ez a folyamat?

Elsősorban azért mert, nagyon sok betegségtől megóvják magukat, valamint az újonnan létrejövő sejtjeik egészséges sejtekre osztódnak, ellentétben azokkal az emberekkel akik nem tudják befogadni és helyesen beépíteni a testük minden porcikájába.

.

Ezért is javaslom a könyvben leírt gyakorlatokat.

Számos olyan új információk birtokába kerülünk, ami elsősorban az egészségünk megtartása szempontjából előnyünket szolgálja, és ezen kívül még rengeteg olyan tudást kapunk ami nagyon fontos, hogy a tudomásunk legyen róla.

.

Ha neked még nincs meg a 2022-es évre szóló könyvem második kiadása, akkor meg tudod rendelni most Akció keretében!

Miért ajánlom számodra?

Azért, mert ha szeretnél magasabb rezgésszintre lépni és megőrizni az egészségedet, akkor mindenképpen javaslom, hogy rendeld meg a 2022-es évre szóló könyvem második kiadását, amelyből sok mindent be tudsz építeni az életedbe, és emelkedést gyakorolsz az Isteni 5. dimenzió felé.

Az emberiség szerepet vállalt abban, hogy a 3. dimenziós életét amikor eljön az ideje leteszi, és halad a fejlődésében a magasabb szintek felé ami ebben az esetben az Isteni 5. dimenzió.

Ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk magunkra és az életünkre, mert nagyon sokat számít, hogy mit lépünk mert ezen múlik minden.

Szeretnél a hírlevél olvasókhoz tartozni?

Ha igen akkor kérd az ingyenes hírleveleimet!

Iratkozz fel most!

.

Hogyan lehet a személyből ember?

Morális kérdések és válaszok!

.

.