Mit üzenne Neked a Teremtő, ha megkérdeznéd Őt?

Kedves Olvasó!

Szeretném ha figyelmesen elolvasnád amit írok.

Azért, mert szeretnélek megismertetni olyan új gyakorlati segédanyaggal, amit a Teremtő javaslatára készítettem mert szeretném, ha elkerülnéd azokat a hibákat, amit én elkövettem.

.

.

A mai életünkben fontos, hogy kezünkben legyen egy olyan tudás, amivel az egészségünket óvni tudjuk.

.

Ez a tudás már nem mondható 3. dimenziós szinten lévő tudásnak, mert aki ezt elsajátítja, (vagy már elvégezte) ő kivonulóban van a régi, megszokott 3. dimenziós életéből egy szebb és jobb életbe.

.

Pontosan azért kell ezt az ÚJ tudást elsajátítani, mert a Teremtő ezt tartja számunkra a legfontosabb feladatnak.

Számodra is Kedves Olvasó!

.

Eljött az idő az önkezelés gyakorlására, hiszen ahhoz, hogy haladni tudjunk az Isteni 5. dimenzió felé, elengedhetetlen, hogy az egészségünk magtartásához szükséges Új eszköz a birtokunkban legyen.

.

Amikor nem tudjuk az életünkben, hogy merre kellene haladnunk, mert elakadtunk, akkor kérjük a Teremtő javaslatát és üzeneteit.

De sok esetben nem tudjuk pontosan értelmezni, amit üzen számunkra.

.

Nagyon sok esetben nem tetszik nekünk, amit üzen, pedig meggyőződésem és tapasztalatom, hogy minden esetben a legjobbat szánja nekünk.

Miért nem értjük helyesen, és miért kételkedünk az üzenetében?

.

Erre azt tudom mondani, hogy azok az emberek, akik a Teremtő üzeneteit semmibe sem veszik, különös megpróbáltatás vár rájuk az életükben, a fejlődésük útján.

Én is többször megtapasztaltam.

.

Azok az emberek, akik nem értik az üzenetet nem tartanak még ott a fejlődésükben, ezért fontos, hogy a fejlődést beépítsék, mint tanulni való feladatot az életükbe.

.

Akiknek nem tetszik a Teremtő üzenete, és elítélik a Teremtőt, mert azt hiszik, hogy rosszat akar nekik ezért rossz érzéseket táplálnak a lelki szintjükön.

.

Ha egy ember azt gondolja, hogy egy magasabb tudatossággal rendelkező lény, aki maga a Teremtő, rossz akarója az embereknek, annak a gondolkodásán sürgősen változtatni kell ellenkező irányban.

.

Mert különben elvész, mint lélek.

Ezeket csak azért írtam le, mert vannak emberek, akik neheztelnek a Teremtői üzenetekre, de mégis elvárják a Teremtőtől, hogy segítsen nekik az életük területén, annak ellenére, hogy nem bíznak kellőképpen benne.

Ez elgondolkodtató!

Tudod, hogy én is voltam ilyen helyzetben?

Azt gondolom mindannyian átmegyünk hasonló folyamatokon.

.

Amiért írni kezdtem erről, annak két oka volt és van!

Az egyik, hogy megismertessen azt az Új gyakorlati tudást melynek segítségével és használatával meg tudjuk teremteni a testi egészségünket.

.

Ez még nem közismert gyakorlat az emberek között, de hamarosan sok ember birtokolni fogja.

.

Ahhoz, hogy a testünkben végbemenő folyamatokat felügyeletünk alá vonjuk, szükséges lesz megtanulnunk ezt a módszert.

.

Minden fizikai betegség, amivel élnek az emberek, a lélekből indul el és a sejtek szintjén tárolódik.

.

A sejteket irányításunk alá tudjuk venni az Új módszer segítségével, és a sejtek, az információs kéréseket, a lélekből jövő kérést teljesítve megfordítják a nem kívánt reakciós folyamatokat egészséget biztosító folyamatokká.

.

Minden egyes sejt az újra termelődés során kap egy új információt az egészség elindítására, és a folyamatos megtartására.

Ez egy új program, ami elindul a sejtek szintjén az emberi életünkre nézve és az egészségünkre vonatkozóan.

.

A bennünk lévő Isteni hit, ami elindítja azt a folyamatot, hogy önkezelést tudunk alkalmazni az életünkben.

.

Az Isteni énünk segítsége pedig azt jelenti, hogy minden amit szeretnénk az létrejön a sejtek szintjén.

.

Ezért ezt az Új módszert az Isteni énünk segítségével tudjuk alkalmazni, teljes mértékben működik az önkezelésünk során, és a sejtek szintjén lévő információk áramlásánál ő van segítségünkre.

.

Amikor a kezelést alkalmazzuk, akkor egy módosult tudatállapotba kerülünk a Teremtő közreműködésével.

.

A módszert, hogy ha alkalmazzuk a napjainkban, akkor olyan hatást érünk el, ami elindítja sejtszinten az előnyös változásokat a testünkben.

.

A sejtek átalakulnak az Isteni énünk kérésére és az egészség program lép a régi programok helyére.

.

Ha Te is úgy érzed, hogy kezedbe akarod venni az életedet és az egészségedet, akkor írj a vanekagi@gmail.com e-mail címre és küldöm a részleteket.

.

Szeretnél olvasója lenni a leveleimnek?

Kérd az INGYENes HÍRleveleimet!

Feliratkozás itt

.

.

Ha szeretnél magasabb rezgésszintre lépni

és megőrizni az egészségedet, akkor javaslom, hogy rendeld meg a 2023-as évre szóló könyvemet, amelyből sok mindent be tudsz építeni az életedbe, és emelkedést gyakorolsz az Isteni 5. dimenzió felé.

.

.

.