Könyvek Isteni 5. dimenziós koncentrációkkal, Isteni 5. dimenziós szellemi technológiák, Égi üzenetek, auratisztítás Isteni 5. dimenziós módon

    Tartalom


Ásványok az Isteni 5. dimenziós szeretet kisugárzására, amivel tested rezgésszintjét emelheted

 • Programozott kristály személyre szóló, Isteni 5. dimenziós programmal: Isteni 5. dimenziós Isteni Éned instrukciói alapján
 • Párkapcsolat megvalósítását segítő, Isteni 5. dimenziós információkkal programozott ásványszett.
  Ára: 10.500 Ft
 • Rezgésszinted felemelését támogató, Isteni 5. dimenziós programozott ásványszett.
  Ára: 10.500 Ft
 • Folyamatos védelmedet szolgáló ásvány karkötő, vagy kavics kristály.
  Ára: 11.500 Ft
 • Sejttisztító ásvány karkötő, vagy kavics kristály.
 • Ára: 10.500 Ft
 • Kulcstartó forma amely strapabíró, minden élethelyzetre ahol elakadást tapasztalsz.
 • Ára: 5.500 Ft
 • Auratisztítást támogató kristály karkötő, vagy ásványszett,
  amely folyamatosan tisztít és feltölt téged.
 • Ára: 10.500 Ft
 • Egészségre programozott kristály karkötő amely az Isteni Rendnek megfelelő egészséget biztosítja számodra.
 • Ára: 11.500 Ft
 • Önbizalom, önértékelés, önszeretet kristály karkötő amely abban segít neked, hogy szeresd és értékeld magad, hogy benned élő Isteni Énedet felszínre tud hozni.
 • Ára: 10.500 Ft
 • Gondolkodásmódod fejlesztését segítő kristály karkötő ami abban ad segítséget, hogy az alacsony rezgésszinthez láncolt gondolataidat segíti az új gondolatok megismerésében, és megértésében, amivel feljebb tudsz lépni az Isteni tudatosság mezője felé.
 • Ára: 11.500 Ft
 • Intuíciód fejlesztését segítő kristály karkötő, ami abban van a legnagyobb segítségedre, hogy megértsd az Isteni Éned üzenetét.
 • Ára: 10.500 Ft
 • Sikereid érdekét szolgáló kristály karkötő ami a pénzügyi, munkahelyi sikerekben nyújt támogatást számodra, hogy felismerd a tévedéseidet, véleményeidet amivel távol tartod magadtól a pénzt, a sikert, a munkahelyi elismerést.
 • Ára: 10.500 Ft
 • Boldogságodat és a megértő kapcsolataidat szolgáló kristály karkötő ami abban van segítségedre, hogy a családi, baráti, konfliktusok, viták kisimuljanak. Egy új nézőpont kerül az életedbe a kristályintelligenciák Isteni Éned együttes munkájának és a Te szándékodnak következtében.
 • Ára: 11.500 Ft
 • Egyénre szóló, a Te kérésednek megfelelő programokkal készült kristály karkötő, programonként 2.500 Ft. Az alap karkötő ára tisztítással és beavatással 5.500 Ft
  További részleteket itt olvashatsz >>>
 • Rendelés: vanekagi@gmail.com

Aktualitások, akció

.

 • 2022-es évre milyen tudást és milyen gyakorlatokat üzent Neked a Teremtő Jó Isten, hogy EGÉSZSÉGBEN, boldogságban élhess? 
  Mit tegyél?
  Ebben a könyvben megtalálod a részleteket.
  Ezért diktálta le Teremtő Jó Istenünk. Vidd el most! Megkönnyíti a 2022-es évedet! Máshol nem találod meg!
  Elektronikus könyv, ára 12.000 Ft, MOST akciósan 10.500 Ft!
  További részleteket itt olvashatsz a könyvről >>>
  * Legjobb döntés, ha most megrendeled a vanekagi@gmail.com e-mail címen, hogy azonnal használhasd életed jobbítására a Teremtő Jó Isten NEKED szóló üzenetét.
  .

.

 • 2021-es évben milyen tudás és milyen gyakorlatok segítenek Neked rezgésszinted emelésében? Legjobb, ha minden hónapban az aktuális havi üzenetet is ismered és azt IS használod, de ha csupán ezt a 12 gyakorlatot illeszted be szokásaid közé, amit ebben a könyvben javasol használni Teremtőnk, akkor is el tudod érni azt a lelki szintet, amivel az Aranykorba tudsz jutni. Igazán fontos ez minden jó szándékú embernek!
  Ez a könyv az Isteni 5. dimenziós szeretetszintű élethez segít felfejlődni.
  Ehhez viszont a legfontosabb, hogy tegyél érte!
  Mit tegyél?
  Ebben a könyvben megtalálod a részleteket.
  Ezért diktálta le Teremtőnk. Vidd el most! Megkönnyíti a 2021-es évedet! Máshol nem találod meg!
  Papírkönyv változatban 15.000 Ft, MOST akcióban 7.600 Ft,
  elektronikus könyv formátumban pedig 12.000 Ft, MOST akciósan 5.600 Ft!
  (gyakorlatonként csupán jelképes 1.000 Ft)
  További részleteket itt olvashatsz a könyvről >>>
  * Legjobb döntés, ha most megrendeled a vanekagi@gmail.com e-mail címen, hogy azonnal használhasd életed jobbítására a Teremtő üzenetét.
  .

.

 • 2021-ben a régi, romboló szokásaidat új, hasznos szokásokká kell alakítanod!
  Olvasd el és használd, hogy az önfejlesztésed által életfeladatodat sikerre tudd vinni.
  Hogyan cseréld le hátrányos szokásaidat új, előnyös viselkedésre, ami olyan energiákkal tölt fel Téged, amivel fel tudod építeni boldog életedet?
  A Teremtő NEKED is JÓ életet akar! DE EHHEZ NEKED IS TENNED KELL!
  Mit tegyél?
  Ezt olvashatod ebben az e-könyvben.
  Ezért diktálta le Teremtőnk. Vidd el most! Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 7.800 Ft. – amíg ezt a kiírást itt látod!
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

.

 • 2020. novembertől a Teremtő, a korábbi hónapok gyakorlatait és azok tovább fejlesztését tartja számodra követendő útnak! Legjobb, ha a korábbi hónapok gyakorlatait IS használod, de ha csupán ezt a 3 gyakorlatot illeszted be szokásaid közé, amit novembertől javasol használni Teremtőnk, akkor is el tudod érni azt a lelki szintet, amivel az Aranykorba tudsz jutni. Igazán fontos ez minden jobbra törekvő embernek!
  A Teremtő minden jó embernek JÓ életet akar. Neked is! Ez most az Isteni 5. dimenziós szeretetszintű életet jelenti, a feltétel nélküli szeretetet. Ehhez viszont a legfontosabb, hogy TE IS tegyél érte!
  Mit tegyél?
  Ezt olvashatod ebben az e-könyvben.
  Ezért diktálta le Teremtőnk. Vidd el most! Örülni fogsz!
  Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 8.900 Ft. – amíg ezt a kiírást itt látod!
  * Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

.

 • 2020. októbertől a Teremtő, a szeptemberi gyakorlatok tovább fejlesztését tartja fő feladatnak! Ideális, ha a szeptemberi gyakorlatokat használod, de ha ezzel az októberi gyakorlatokkal kezded az önfejlesztésedet, az is kiváló segítség felemelkedésedhez lelki szinten. Rendkívül fontos ez azoknak az embereknek, akik életfeladatukat sikerre akarják vinni. Azt, amiért erre az életükre megszülettek a Földre.
  A Teremtő minden jó embernek JÓ életet akar. Neked is! Ez most az Aranykort jelenti, az Isteni 5. dimenziós életet, a feltétel nélküli szeretetet. Ehhez viszont a legfontosabb, hogy Neked is tenned kell!!!
  Mit tegyél?
  Ezt olvashatod ebben az e-könyvben.
  Ezért diktálta le Teremtőnk. Vidd el most! Örülni fogsz!
  Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 7.500 Ft. – amíg ezt a kiírást itt látod!
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

.

 • 2020. szeptembertől a Teremtő, az emberi lelkek fejlesztését tartja fő feladatnak! Épp ezért Az emberiség felemelkedése lelki szinten címmel diktált le egy mostantól aktuális tudást. Kiemelkedően fontos azoknak az embereknek, akik teljesíteni is akarják az életfeladatukat, amiért most megszülettek a Föld bolygóra, a lehető legkevesebb fájdalommal, a lehető legtöbb megértéssel és a legnagyobb lelki fejlődésekkel kívánják ezt tenni.
  A Teremtő Neked is azt szánja, amit minden jó embernek. Neked is az Aranykort, az Isteni 5. dimenziót, a feltétel nélküli szeretet terét szánja élettérként, ahol nincs fájdalom, nincs betegség, nincs halál, ahol csak szeretet van, egészség, békesség, siker, boldogság, tudatosság, jó szándék!
  Ahol mindenki kiteljesedik, örül és egymást segítik az emberek. Ehhez viszont Neked is tenned kell!!! Mit kell tenned ehhez? Ezt tudod elolvasni ebben az e-könyvben.
  Ezért diktálta le Teremtőnk a szükséges tudást és a szükséges gyakorlatokat, hogy TE IS hozzájuthass – akkor is, ha a Teremtővel való kommunikációs csatornád még nem teljesen tiszta! Vidd el most! Örülni fogsz!
  Ráadásul ha megszerzed ezt a tudást, ha végzed a gyakorlatokat, akkor egyre tisztábban, egyre érthetőbben fogsz tudni kommunikálni a Teremtővel is, az Isteni Angyalokkal is, a magasabb dimenziós énjeiddel is.
  Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 8.000 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

.

 • 2020. augusztustól a Teremtő, az Isteni Éned azt üzeni, hogy figyelj jobban magadra! Fontos, hogy ismerd bolygónkon történő változások okát, fontos, hogy gondolatban is, lelkileg is felkészülj a változásokra. Azt is lediktálta és nagyon szeretné, ha eljutna hozzád is az üzenete, hogy a TESTEDET hogyan készítsd fel az ÚJ ENERGIÁKRA és a bolygónkon történő új eseményekre. Nagyon egyszerűen mondta mindezt el, nagyon egyszerű gyakorlatokat diktált le, amit még a legelfoglaltabb ember is be tud építeni napjaiba.
  A Teremtő Neked is azt szánja, amit minden jó embernek. Neked is az Aranykort szánja, ahol nincs fájdalom, nincs betegség, nincs halál, ahol csak szeretet van, egészség, békesség, siker, boldogság, tudatosság, jó szándék!
  Ahol mindenki kiteljesedik, örül és egymást segítik az emberek. Ehhez viszont Neked is tenned kell néhány apróságot. Ezeket tudod elolvasni ebben az e-könyvben.
  Ezért diktálta le Teremtőnk ebben a könyvben, hogy TE IS könnyen és alacsony áron hozzájuthass! Vidd el most! Örülni fogsz!
  Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

.

 • 2020. júliustól mit üzen NEKED a Teremtő, az Isteni Éned? Mit tegyél az év második felétől, hogy az Isteni 5. dimenziós rezgésszintre emelkedj? Miért kell, hogy elhagyd a 3. és 4. dimenziós szokásaidat, kötődéseidet, miért kell, hogy előre nézz, ábrándozz, tervezz, tűzz ki célokat? Mit okoznak a bolygók, mit okozunk mi, emberek, a gondolatainkkal, ami miatt kritikus helyzetbe került az egész bolygó és az egész emberiség? Mit tehetünk egyénként, amivel javítjuk a helyzetet és ami által eljuthatunk a hőn áhított Aranykorba, ahol nincs fájdalom, nincs betegség, nincs halál, ahol csak szeretet van, egészség, békesség, siker, boldogság, tudatosság, jó szándék?
  Ahol mindenki kiteljesedik, örül és egymást segítik az emberek.
  Működő, egyszerű, érthető gyakorlatot és koncentrációt is találsz a könyvben, ami
  külön-külön is többet ér, mint amennyi a könyv ára.
  Az Isteni 5. dimenzióba emelő gyakorlatot ma még elenyészően keveset találsz az interneten is és a népszerű guruk tanításai között is.
  Ezért diktálta le Teremtőnk ebben a könyvben, hogy TE IS könnyen és alacsony áron hozzájuthass! Ne habozz, vidd el most!
  Rövid, lényegre törő, csak a lényeget találod benne! Nincs mellébeszélés! Kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .

 • 2020. júniustól mit üzen NEKED a Teremtő, az Isteni Éned? Mit üzen minden egyes embernek és egyben személy szerint NEKED, kedves olvasó? Mi az a helyzet, amit tapasztalunk bolygónkon? Mik azok az egyszerű módszerek, melyekkel Testedet, Lelkedet, Szellemedet olyan állapotba tudod hozni, hogy a jelen helyzetben bolygónkon uralkodó sosem volt helyzetben nagybetűs EMBERKÉNT tudj élni? Működő, egyszerű, érthető rezgésszintemelő gyakorlatok – a Teremtő diktálta, hogy jól teljesíthesd életfeladatodat.
  Rövid, lényegre törő, csak a legfontosabb gyakorlatokat tartalmazza! 53 oldal, kényelmesen olvasható, nagy betűs, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • Médiumi üzenet egyenesen a Teremtőtől NEKED és minden EMBERNEK a Föld bolygón! Mit üzen az emberiségnek a Teremtő, az ISTENI Én? Miért jött a vírus-helyzet? Mi a jelentése az Isteni Énünk szemszögéből és mit vár tőlünk, EMBEREKTŐL? Mennyi időnk van még? Van még időnk? …vagy gyorsan kell cselekednünk? Konkrét gyakorlati tanácsok ahhoz, hogy megvalósíthasd azt, amit a Teremtő vár Tőled, hogy teljesítsd azt, amiért Ő elküldött Téged ide, a FÖLDRE! Működő, hatékony rezgésszintemelő gyakorlatok – a Teremtő diktálta, hogy jól teljesíthesd életfeladatodat – akkor is, ha most lemaradásban vagy.
  Rövid, lényegre törő, csak a fontos információkat tartalmazza! Nincs fölösleges mellébeszélés. 99 oldal, kényelmesen olvasható, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban 9.990 Ft helyett csupán 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • 2020. áprilistól mit üzen NEKED a Teremtő? Mire figyelj? Mit tehetsz, hogy a legfélelmetesebb helyzetben is felül tudj emelkedni a 3. dimenzióból az Isteni 5. dimenzióba? Működő, hatékony rezgésszintemelő gyakorlatok – a Teremtő diktálta, hogy használhassuk felemelkedésünkért, testünk rezgésszintjének magasabb szintjére emeléséért.
  ÚJ emberré születés zajlik most! Konkrét égi tanácsok ehhez ebben a médiumi üzenetben. Egyszerűen, érthetően! Rövid, lényegre törő, csak a fontos információkat tartalmazza! Nincs fölösleges mellébeszélés. 87 oldal, kényelmesen olvasható, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Akcióban 9.990 Ft helyett csak 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • 2020. márciusi jóslat e-könyv, a Teremtő üzenete az emberiségnek, hogy túléljük a dimenzióváltást!
  Az Aranykorba magasabb minőségű, =magasabb rezgésszintű EMBERI TEST szükséges, mert a magasabb rezgésszintű SZERETET-TERET a jelenlegi emberi test nem tudja elviselni. Egyszerű gyakorlatokat üzent meg teremtőnk, amivel meg tudod teremteni =át tudod alakítani saját TESTEDET magasabb rezgésszintűvé, hogy az Aranykori életre képes legyen. Ez a tudás nem 1 hónapra szól, hanem végig, az átmeneti időszak alatt fontos, amíg elérkezünk az Aranykorba! Megtalálod még az e-könyvben a rengeteg aktuális energiákról szóló rész mellett azt is, hogy a koronavírus hogyan indult el, hogy kell-e félned, de ami a legfontosabb, hogy diktált Teremtőnk egy olyan gyakorlatot, aminek segítségével fel tudsz emelkedni a koronavírus hatóköre fölé. Mintha az utolsó pillanatban kifutnál egy épp összeomló ház falai közül. Rövid, velős, csak a lényeget tartalmazza! Nincs mellébeszélés. 87 oldal, kényelmesen olvasható, pdf formátum. Máshol nem találod meg!
  Aranykori akcióban, most, 9.990 Ft helyett csupán 3.250 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • A szennyes energiák átalakítására szóló gyakorlat ÉS kapcsolódás a Teremtőhöz, életterved mantrája
  (februári jóslat e-könyvben)
  Az aktuális energiákról, a rezgésszint megtartásáról, szóló Teremtő által közreadott információk és gyakorlatok, amit ha elvégzel, akkor a 2020-as éved jobb lesz, mint eddig bármelyik korábbi éved! Máshol nem találod meg!
  Akcióban, most 9.990 Ft helyett 3.250 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • Pénz, párkapcsolat, rezgésszint javító gyakorlatok (a 2020. januári könyvben) – a Teremtő üzenete az emberiségnek, hogy könnyebben lehessünk BOLDOGOK!
  Az aktuális energiákról, a rezgésszint megtartásáról, a pénzügyeid javításáról, párkapcsolatod boldogságáról, szóló Teremtő által közreadott információk és gyakorlatok, amit ha elvégzel, akkor a 2020-as éved (nemcsak a januárod!) jobb lesz, mint eddig bármelyik korábbi éved! Sok szokatlan információt szerezhetsz, amit a Teremtő az emberiség jobbításáért üzent meg az e könyv keretében. Máshol nem találod meg! Van benne több, a Teremtő által közzétett mantra és ima is. Védelemre, boldogságra, pénzügyeid rendezésére is.
  Akció keretében most 9.990 Ft helyett 3.000 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

.

 • 2020-as évre szóló e-könyv
  A Teremtő minden évben üzen nekünk, embereknek, hogy mire figyeljünk, mit volna jó, ha elkerülnénk; a rezgésszintünk megóvásáról, a lelki fejlődésünk menetéről és sok érdekes dologról, amit nem ismerünk és kellene, hogy tudomásunk legyen róla.
  Akcióban MOST még 11.500 Ft helyett csupán 5.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

Karmatisztítás önmunkában

.


Konzultációk, műhelymunkák

.

 • Kezed energiájának használata magas rezgésszinted visszaszerzésére és megerősítésére
  személyes, vagy skype konzultáció
  Születésedtől fogva különleges energia áramlik Benned, amit kezeden át használhatsz rezgésszint kibillenések helyrehozására. Saját és családod rezgésszintjét visszaállíthatod, regenerálódási folyamatát támogathatod.
  Tested belső erőit felélesztheted, hogy a hosszú életű, energikus, fiatal tested megvalósításán dolgozzon minden pillanatban.
  Ha szeretnéd a kezedet olyan energiák aktiválására használni, amivel nagy segítséget tudsz nyújtani az embereknek, javítani tudod a közérzetüket, feltöltheted az energiarendszerüket, megemeled a rezgésszintjüket,
  akkor szívesen megtanítom Neked.
  Hogyan történik mindez?
  • Ismerkedés az energiákkal
  • energiák aktiválása és érzékelése
  • energiák tömörítése és nagyítása szándékod szerint
  • színek használata a rezgésszint felemelésére
  Olyan módon sajátíthatod el ezt, hogy segítséget tudj nyújtani azoknak az embereknek, akik legyengültek és nincs elég energiájuk. Az Isteni Angyalok aktív segítőtársaid lesznek.
  Részvételi díj 30.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

.

 • 3. dimenziós életed letétele, és az Isteni 5. dimenziós rezgésszinted elérését szolgáló online mini konzultáció.
  Miből áll a konzultáció?

  Minden kötéseidet feloldod, amivel a 3. dimenziós életbe láncoltad magadat.
  4 alappillért kell feloldani lelki szinten is, hogy tovább tudj haladni egy magasabb életforma felé, ami az Isteni 5. dimenziós rezgésszint elérése.
  Miért jó ha részt veszel ezt a konzultáción?
  A 3. dimenziós életet le kell tenni, mert a betegségek és a betegségképek ezen a szinten még jelen vannak.
  Az Isteni 5. dimenzióban a betegségek eltörlésre kerülnek, ott csak egészség van jelen az életben. Jelentkezés: vanekagi@gmail.com.
  Részvételi díj 50.000 Ft

.

 • Tested tisztán tartására, aurád-csakráid egészséges működését szolgáló módszerek és technikák elsajátítása online mini konzultáció
  Mit tanulsz meg a konzultáció alatt?
  Elsajátítasz egy olyan módszert, amelynek a segítségével minden láthatatlan erőt, energiát, lényeket, entitásokat le tudsz tisztítani az energiarendszeredből.
  Ehhez a technikához az Isteni Éned, nyújt segítséget.
  Részvételi díj 30.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

Szolgáltatások

Személyes, vagy telefonos (skypes) jóslás, kezelés, konzultáció

 • Üzenetek Isteni Énedtől kérdéseid alapján
  Személyesen, vagy telefonon, vagy skypen
  Ha döntés előtt állsz, ha problémádat nem tudod megoldani, ha váltani akarsz, ha más munkát akarsz végezni, de nem tudod mi legyen, ha életutadat szeretnéd megismerni, ha nincs párkapcsolatod, vagy nem olyan, amilyenre TE vágysz, akkor kérdezd az Isteni Éned! Gyakran karmikus okok nehezítik az életet. Jó hír, hogy ha NÁLAD is ilyen gond lenne, akkor az Isteni éned pontosan lediktálja a TE karmád megszüntetésének a módját is, és azt is, hogy milyen önfejlesztésre van szükséged, hogy boldog legyen a párkapcsolatod is, a munkád is és az életed többi területe is.
  Az Isteni Éned látja mindazt, amit vállaltál erre a FÖLDI életedre és segítséget tud Neked nyújtani üzenetek formájában. FONTOS: Nincs garancia arra, hogy Neked tetszeni fog az üzenet! Isteni Éned azt akarja, hogy az életed jó legyen, hogy boldog legyél, és közben teljesítsd is azt, amire születtél. Az üzenetek az egónknak nem mindig tetszenek, de ha megfogadjuk, a végén mindig jobban érezzük magunkat, mint előtte!
  1 óra 12.000 Ft, utána minden megkezdett fél óra 2.500 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Aura- és csakra- felmérés, tisztítás, feltöltés és kezelés programozott kristályokkal
  A testedet körbeölelő és működtető csakráidnak a felmérését végzem. Minden  csakrát kitisztítok, hogy egyenletesen működjenek, egymást támogatva segítsék Testedet. A környezetünkből folyamatosan érkeznek hozzánk különböző negatív, fáradt – sokszor támadó – energiák. Ezeket az energiákat az auránk védelmezi. Viszont ha a csakráink nem működnek jól – nem tudnak kellő mennyiségű és minőségű energiát felvenni és továbbítani -, akkor az auránk is legyengül és már nem tud minket megvédeni. Ebben az esetben fordul elő az, hogy gyengének, fáradtnak, levertnek vagy ingerültnek érezzük magunkat. Ha ez az állapot huzamosabb ideig fennáll, akkor különféle mentális és testi tünetek jelentkeznek.
  Alkalmanként 10.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Energiarendszer tisztítása zavaró energiáktól, szellemlényektől, energialényektől, aura- és csakratisztítás személyről
  Mi történik egy ilyen helyzetben lévő emberrel, aki zavaros energiák áldozatává válik? Nem tudja megállapítani, miért nincs kedve az élethez, nem érti, mi az oka a rosszulléteinek. Nem tudja az orvosa sem megállapítani, hogy mi a baja tulajdonképpen, mert szervi tünetei nincsenek. Sajnos nem tudják azt az emberek, hogy a szellemlények ugyanúgy gondolkodhatnak, mint mi élő emberek. Azokat a gondolatokat, ahogyan ők éltek a fizikai létben és ahogyan gondolkodtak, nehézségek, félelmek, fájdalmak, azt mind beteszik az élő ember tudatába és irányítás alá kerül az élő ember tudata. Tehát manipuláció áldozatává válik. Ez által nem ő irányítja az életét. Érzi, hogy nagy a baj, de nem tudja, mi okozza nála ezt a megváltozott állapotot. Ebben tudok a segítségedre lenni, hogy a képességemmel elküldöm az elhalt lényeket, ami után újra önmagad lehetsz.
  Egy példát a sok közül itt olvashatsz.
  Alkalmanként 11.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Átok-, rontáslevétel
  Mit jelent ez egy ember életében? Nagyon sok mindentől elvonja az adott embert. Akin átok, vagy rontás van, nem képes az életét megélni úgy, ahogyan azt eltervezte. Miért? Azért, mert az átok minden testrészébe, minden csakrájába beférkőzik, mint negatív, rossz érzés, az ember pedig nem képes egymaga ezen felülkerekedni. Nem tudja, hogy mi az oka annak, hogy az élete nem halad és nem sikerül semmi, amibe belekezd. Ugyanez a helyzet a rontásnál is. Sokszor cselekszik olyan dolgot, amivel nem ért egyet, de mégsem tud szabadulni a rossz gondolatoktól és cselekedetektől, pedig tudja, hogy nincs előnyére. Ebben tudok a segítségedre lenni, hogy kezeléssel és programozott kristályokkal megszüntetem az életedet romboló hatásokat.
  Alkalmanként 10.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Személyre szóló üzenetek Isteni Énedtől
  Miért mondom azt, hogy kérd az Isteni Éned üzenetét? Azért, mert ő teljesen más szemszögből lát Téged. Egy magasabb dimenzióban létezik és onnan jobban látja a TE, Földi életedet. Azt is látja előre, amit meg sem gondolsz, hogy mi fog történni veled, ha egy rossz úton haladsz. Ebben segítségedre tud lenni, hogy elkerülhesd azt az utat, ami nem szolgál Téged és a fejlődésedet. Abban is javaslatot ad, hogy milyen irányba haladj, hogy saját életfeladatodat végezd.
  Személyre szóló üzenet díja: 12.000 Ft
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Távkezelés, aura- és csakra- tisztítás
  Megegyezik a személyes aura- és csakra- tisztítással. Annyi a különbség, hogy időpontot kell egyeztetnünk, amikor a távkezelést végzem, mert előfordulhat, hogy az energia felszabadulás során a páciens megszédül, vagy rosszul lesz és nem tudja mi az oka. Ezért fontos, hogy készítsen maga mellé egy pohár vizet és feküdjön a távkezelés alatt, utána pedig beszéljünk telefonon, vagy skypen, hogy maradjon fekve, amíg stabilizálódik az energiarendszere.
  Alkalmanként 9.000Ft
  Jelentkezés:vanekagi@gmail.com

 

 • Fogyókúra kiegészítése karmatisztítással, hogy végérvényesen megszabadulj a visszahízás rémétől
  személyesen, vagy skypen
  Ezt az tisztítást 4 egymást követő napon keresztül kell végezni telefonon, vagy skypen, előre egyeztetett időpontokban. Egyszeri tisztítás 25-35 percet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy a lélekben lévő minden előző életbeli negatív emlékkép, fájdalom, félelem, leértékelés elkezd feloldódni, ami addig karmaként élt a lélekben. Ezeket oldjuk a hozzáértő angyalok segítségével. Azért fontos a tisztítást egymás utáni napokon végezni, mert azok a rossz képek, amelyek elkezdtek feloldódni, egy folyamatot hoznak létre. Ezt a folyamatot nem szabad megszakítani, ameddig ki nem oldódik. Ezt követően 45 napig önmunkában naponta 3-szor 10 perces mantrát kell végeznie a vendégnek, hogy a régi energiák ne tudják újra elérni, hanem az új, vágyott energiák lépjenek életbe.
  Egy alkalom 7.000 Ft  (4 alkalom 28.000 Ft)
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Párkapcsolat megteremtése (vagy megjavítása), hogy megszabadulj a karmikus nehézségektől
  személyesen, vagy skypen
  Ha nincs párod, de szeretnél, akkor ez lehet előző életből hozott rossz emlékek, karmikus terhek következménye. Akinek ilyen okból nincs párja, neki a karma tisztítása nélkül nehéz, vagy lehetetlen kialakítani boldog párkapcsolatot. Ha van párkapcsolatod, de rosszul érzed magad benne, akkor is javíthat a karmatisztítás)
  Ezt a karmatisztítást 4 egymást követő napon keresztül kell végezni, személyesen, telefonon, vagy skypen, megfelelő karmatisztító Isteni Angyalok részvételével, előre egyeztetett időpontokban.
  Egyszeri tisztítás 25-35 percet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy a lélekben lévő minden előző életbeli negatív emlékkép, fájdalom, félelem, romboló cselekedet, leértékelés elkezd megtisztulni, ami addig karmaként élt a lélekben. Ezeket oldjuk a hozzáértő karmatisztító és más Isteni Angyalok segítségével. Azért fontos a tisztítást egymás utáni napokon végezni, mert azok a rossz érzést okozó emlékképek, amelyek elkezdtek feloldódni, egy folyamatot indítanak el. Ezt a folyamatot nem szabad megszakítani, ameddig ki nem tisztul minden blokk.
  Ezt követően 45 napig önmunkában naponta 3-szor 10 perces mantrát kell végeznie a vendégnek, hogy a régi energiák ne tudják újra elérni, hanem az új, vágyott energiák épüljenek be stabilan.
  Alkalmanként: 7.000 Ft (4 alkalom 28.000 Ft)
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com

 

 • Megfelelési kényszertől, pénzhiányától, félelemtől, gátlásoktól, önbizalomhiánytól, elfogadni nem tudástól, jó emberek kihasználásának megszüntetése, rossz érzésektől, rossz emlékektől megszabadulás angyalokkal
  személyesen, vagy skypen
  Ezeket a tisztításokat 4 egymást követő napon keresztül kell végezni, személyesen, telefonon, vagy skypen,
  előre egyeztetett időpontokban.
  Egyszeri tisztítás 25-35 percet vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy a lélekben lévő minden előző életbeli negatív emlékkép, fájdalom, félelem, leértékelés, megfelelési kényszer, gátlás, önbizalomhiány, rossz érzés, rossz emlék elkezd feloldódni, ami addig karmaként élt a lélekben. Ezeket tisztítjuk a hozzáértő Isteni karmatisztító angyalok segítségével. Azért fontos a tisztítást egymás utáni napokon végezni, mert azok a rossz képek, amelyek elkezdenek feloldódni, egy folyamatot indítanak el. Ezt a folyamatot nem szabad megszakítani, ameddig ki nem tisztul teljesen a blokk. Ezt követően 45 napig önmunkában naponta 3-szor 10 perces mantrát és vizualizációt kell végeznie a vendégnek, hogy a régi energiák ne tudják újra elérni, hanem az új, vágyott energiák, képek, a szabadság, tudatosság épüljenek be stabilan. További részletek>>>
  Alkalmanként: 7.000 Ft (4 alkalom 28.000 Ft)
  Jelentkezés: vanekagi@gmail.com
 • Családi karmatisztítás esetén egy alkalom közösen, előre egyeztetett időpontban skypen ami fél órát igényel.Majd önmunka keretében a karmatisztító gyakorlat végzése az adott illetőnek, hetente 3 alkalommal. A karmatisztító gyakorlat ára: 25.000 Ft


Könyvek

 • Spiritualitás és az Angyalok – e-könyv
  A könyvben olvashatsz a problémák karmikus okairól és megoldásairól. Pl. alkoholizmus, szürkehályog miért alakul ki, mi a megoldás, mire figyelmeztet ez, minket, embereket. Tudást szerezhetsz arról, hogy milyen tévhitek nehezítik a felépülést és a rezgésszint megerősítését. Miért áldozzák fel magukat az emberek a munka oltárán?
  Ára 8.000 Ft, de akció keretében most 50%-os kedvezménnyel 3.990 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

 

 • Fogyás karmikus titkai – e-könyv
  INGYENES! 
  Személyes ÉGI üzenetet kérhetsz mellé, ami a Teremtő javaslata Neked fogyásod beindításához. Karmatisztító mantrák, személyesen NEKED! Ha az e-könyv mellé kéred, akkor MOST, amíg ezt a kiírást itt látod, csupán 2.000 Ft.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com

 • Havonta megjelenő – e-könyv, Teremtőnk üzenete, avagy JÓSLAT könyv
  Minden hónapnak az energiáját figyelembe véve tájékoztatást kapsz arról, hogy mire kell felkészülnöd. Hogyan kell beépítened a testedbe, energia rendszeredbe az új energiákat. Olyan gyakorlatokat találsz benne, amit a Teremtőnk küld nekünk azért, hogy a megemelkedett energiákat jól tudjuk kezelni. Szó van a rezgésszintünk megtartásáról, testünk ápolásáról, étkezésünkre kapunk útmutatást. A bolygók mozgásáról is van információ, illetve arról, hogy hogyan hatnak ránk, emberekre a bolygók. Nem Asztrológia, bár előfordul átfedés.
  Rendelés: vanekagi@gmail.com.

Belső utazások

 • Elengedés belső utazás
  Ez a belső utazás segít neked abban, hogy elengedd a sérelmeket, amelyek mélyen benned ülnek. Azok a félelmek, amelyek megragadtak sok életen át és elraktározódtak a lelkedben, azok a belső utazás során csökkennek és megértést nyernek abban az irányban, amit meg kellett értened neked ezzel szemben. Ami már nem szolgálja az életedet, azokat a dolgokat el kell engedned és a belső utazás mély érzéseket hoz a felszínre benned, ezek a mély érzések elhalványodnak és felülíródnak a megtörtént események tükrében.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Elfogadás belső utazás!
  Ez a belső utazás segít neked abban, hogy elfogadd azokat a dolgokat a jelen életedben amelyek nehezen mennek. Segít feloldani a lelkedben lévő nehézségeket az elfogadással szemben és a megértések felé irányít. A belső utazás közben feltárja előtted az emlékeket és azokat a dolgokat felszínre hozza, amelyeket most nem értesz meg. A belső utazás során ha egyre többször elvégzed, könnyedén megértést nyersz önmagad felé az elfogadással szemben.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Életfeladat belső utazás!
  Ez a belső utazás segítségül szolgál és eligazít az életfeladatod megtalálásában. Felszínre hoz sok eseménysorozatot, hogy felismerést kapjon a lélek abban, amiben ki kell teljesednie. Iránymutatást kapsz, az érzelmeid arra sarkallnak, hogy új utat kell meglépned, amely képek formájában jelenik meg előtted.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Közös belső utazás a Teremtővel!
  Egy közös belső utazás a Teremtő jelenlétében, amely irányt ad neked és a lélek üzen és arra ösztönöz téged, hogy milyen dolgot kell meglépned és merre kell menned a fejlődésed előre jutásában.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Szeretetátadás belső utazás!
  Ez a belső utazás abban van segítségedre, hogy a szeretet magasabb formájának a megélését kisugározza feléd, megéled ezt az érzést és olyan tudatossági szintre lépsz ezáltal, hogy megemelkedik a rezgésszinted és a szeretet energia felemeli a lényed. Magabiztosabbá válsz és a szeretet áramlik belőled, ezt észreveszik az emberek és készségesebbek lesznek veled.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Belső utazás az Új élethez!
  Ez a belső utazás azt közli feléd, hogy a 2021-es évedben újjászületsz, mint lélek. A megemelkedett új energiák beépülnek a testbe és átformálja a sejteket. Indíttatást érzel a cselekvésekre az új dolgok felfedezésére, és olyan dolgokat szeretnél majd csinálni, amit eddig még nem végeztél.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Múltad elengedése!
  A múlt elengedése úgy nyilvánul meg a belső utazás során hogy képeket látsz , megélt helyzeteket amelyeket már meglépted az életedben látod az új helyzeteket ami előre visz téged és érzed hogy ezt kell tenned Örömmel és boldogsággal tölt el a feljövő új élmény és érzés, és átadod magad a létezésednek és az új életednek Felfedezed magadban a lehetőségeket
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Belső utazás Isteni Éneddel
  Ez a belső utazás a 6 Isteni Arkangyallal történik, az ő jelenlétükben, akik védelmet biztosítanak a mindennapi életedben és szorgosan vezetnek téged. Ők azok, akik erőt adnak és új lehetőségeket mutatnak. Amikor csak szeretnéd, kérned sem kell mert melletted vannak és támogatnak. Kellemes, jó érzést érzel a belső utazás közben, mert érzed a jelenlétüket és tudod, hogy segítenek, csak fogalmazd meg a kérdéseket és a választ megadják neked.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Fiatalító test és sejtek belső utazás!
  Ez a belső utazás egy olyan valós eseményeket tár eléd, ahol látod a fiatal testet, látod a sejtjeidet és érzed, ahogy megfiatalodik minden szerved. A Teremtő Isten ott van veled és együtt dolgoztok a testeden, az aranykori, új emberi test átalakulása zajlik most benned. Érzed, hogy fiatal vagy és örökös, ezt a helyzet látod, az örök életedet és ez az érzés és esemény erőt ad mindenhez.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Teremtővel való kapcsolat felvételi belső utazás!
  Ez a belső utazás megemeli a rezgésedet és feltölt hatalmas mennyiségű szeretettel. Érzed a belső utazás során, hogy a fény megtelik benned és körülötted, kérned sem kell, mert a Teremtőd megérkezik hozzád és ellát útmutatással. Azt érzékeled, hogy átölel és megemel, minden testrészedben érzed a pozitív változást, az iránymutatást és minden olyan kérdés, ami benned volt és válaszra várt, látod a megoldást.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Belső utazás a lélek fejlődéséért
  Ez a belső utazás a lelked legmélyebb részéhez vezet vissza téged, oda, amikor leszülettél és elkezdődött a földi életed. Olyan képek lesznek láthatóak, amelyek megmutatják a múltadat és a jelenedet, egyszerre, egymás után. Az események részleteket takarnak, amelyeket megéltél már. Látomásaid lesznek a belső utazás során, mit kell meglépned, milyen gondolatot kell követned és milyen irányt kell venned a magasabb fejlődésed érdekében.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Teremtési belső utazás az Isteni Angyalok segítségével
  Ez a belső utazás egy olyan állapotba visz téged, ahol az angyalokkal együtt munkálkodva teremteni tudsz. Isteni Arkangyalok vesznek körbe és segítenek, hogyan csináld a fizikai világban való teremtést. Rávilágítanak a kijavítandó hibáidra és megértéseket küldenek ebben az irányban.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com
  .
 • Egészséges életedet megtartó és szolgáló belső utazás
  Ez a belső utazás érezteti veled, milyen fontos megtartanod az egészségedet. A gyakorlat során érzed, hogy a tested megpihen és látod az újonnan létrejövő ép sejteket. Minden régi sejtedben, amelyben benne volt a probléma kép, az törlődik a belső utazás során, az egészség angyal közreműködésével és új sejtek jönnek létre, minden negatív lenyomat kitörlődik és megtisztult sejtek osztódnak szét a testedben.
  Bevezető akcióban, most 3.000 Ft helyett 2.500 Ft
  Rendelés: vanekagi@gmail.com