Utazás az Aranykorba

Sok kérdés merül fel bennünk az utóbbi időkben.

Vannak emberek, akik arra lennének kíváncsiak, hogy az Aranykor valójában hogyan fog alakulni.

Olyan kérdéseket kapok, amelyek arra késztettek, hogy írjak róla.

.

.

Nagyon fontos az, amiről már többször írtam a bejegyzéseimben, mégpedig arra vonatkozóan, hogy az Aranykorba való bekerülésnek vannak alapszabályai.

Az alapszabályok egyike az elfogadás.

A második szabály, amiről szintén írtam már bejegyzést, az a következő:

Az az ember, aki a Földi életében mások megkárosításával ér el olyan hasznot, a jelenben, a múltban, vagy a jövőben, hogy a saját életét jobbá tegye, súlyos hibát követ el.

Milyen dolgok tartoznak ide?

Pl:

becsapja az embereket, félrevezeti, manipulálásokkal akarja elérni a saját céljait, stb.

Az ilyen ember nem kaphat feloldozást a bűneiért, csak egy esetben, ha Isten úgy látja jónak, hogy meg tudja bánni a tetteit és van is ideje még a megbánást és a jóvá tételt gyakorolni.

.

Tehát aki mulasztást gyakorol önmagával szemben és az embertársaira nézve is, olyan módon, hogy tudatában van, hogy mit kellene tennie és mégsem teszi, helyette szándékosan az emberek ellen cselekszik, beszél, vagy gondolkodik, számára elkerülhetetlen az Aranykorból való kitiltás.

.

Harmadik szabály, ami minden emberre vonatkozik, az a következő:

Az emberi élet során, amit a Földi létben eltöltött egy emberi lénynek, illetve léleknek, tisztában kell lennie azzal a dologgal, ami számos életében kihívásként érte, és most a jelen életében, újra egy megpróbáltatásként van jelen a fejlődésére nézve.

.

Az emberi élet során meg kell felelnünk azoknak az elvárásoknak, amit megírtunk magunknak a Földi küldetésünk beteljesítésére.

Ez a küldetés minden emberre vonatkozik, kivétel nélkül, különböző cselekvések megtételével.

.

Egy közös dolog, amit mindenki megírt magának a társadalomba való beilleszkedése és a fejlődés folyamatossága.

Ezt most úgy kell értelmeznünk, hogy azok az emberek, akik fejlődnek, és tesznek önmaguk előrelépéséért, ha nem is gyors ütemben, de fordítanak rá időt, energiát, pénzt, azok egyre magasabb szintre kerülnek és ezáltal egy bizonyos védelmet is kapnak.

.

Az ilyen beállítottsággal rendelkező emberek, akik megértik azt, hogy mi a legfontosabb most, amit meg kell tenni a saját előrelépésüket tekintve és teszik szorgalmasan a dolgukat, egy folyamatos lelki fejlődésen mennek keresztül.

.

Ellenben azokkal szemben, akik nem mutatnak semmiféle hajlandóságot, ezért az ilyen embereknek nem lesz Aranykorba való bekerülés, még a lehetősége is elképzelhetetlen számukra.

.

Ha szeretnénk összefoglalni a meghozott szabályokat, és azoknak szeretnénk megfelelni, hogy az Aranykorba bejussunk, akkor az elfogadással nem lehetnek problémáink.

 

Meg kell lépnünk lelki szinten is, ha gondunk van vele, és fel kell oldanunk.

Erre van lehetőség karmatisztítással!

.

Le kell tennünk azt a gyarló életünket, amivel másokat megkárosítunk a saját előnyünk miatt, és nem utolsó sorban el kell kezdenünk önmagunkat építeni, legyen az lassabb, vagy gyorsabb ütem.

.

Nincs más lehetőségünk arra vonatkozóan, hogy lehetőségünk legyen Aranykori emberhez méltóan élni.

.

Még nem késő most sem elkezdeni és megbánni bűneinket és más életformát felvenni és aszerint élni.

.

Nagyon sokszor elmondom én is, hogy lehetőségünk mindig van, de az emberi mulasztásnál nincs nagyobb, amikor tudjuk, hogy mit kell tenni és tényekkel alátámassza a Teremtőnk is, az éves könyvekben lediktálja,hogy mit csináljunk, mit lépjünk, és mégsem tesszük.

.

Ekkor vétünk önmagunkkal szemben, ráadásul a tervünknek és a küldetésünknek is ártunk.

.

Ha mi emberek nem hallgatjuk meg a Teremtőnk üzenetét, akkor miért gondoljuk azt, hogy Ő meg fogja hallgatni a mi kérésünket?

.

Minden évben ezért jelenik meg a Jóslat könyv, benne a rezgésszintemelő gyakorlatokkal, hogy végezzük azokat, hogy ne legyünk áldozatok. …hogy ne sétáljunk be a saját csapdánkba.

Ezzel van, aki él, és van aki nem.

.

Minden embert nem lehet és nem tudunk megmenteni.

Sajnos az emberek többsége odáig jutott, hogy meg sem hallgatja a másikat, az esetleges jó szándékot, vagy tanácsot.

Sajnos, az ilyen beállítottságú emberek ezzel leírták magukat a listáról, az ARANYKORBA VALÓ BEKERÜLÉS ESÉLYÉRŐL IS, és arról is, hogy a Teremtőnk segítő kezet nyújtson számukra.

.

Ha felkeltettem benned azt a szikrát, ami eddig nem gyulladt ki, és érzed azt, hogy tenned kell önmagadért, de nem tudod, hogy milyen úton indulj el, akkor írj egy emailt a vanekagi@gmail.com-ra és kérd a segítségemet.

.

Ha az elfogadással vannak nehézségeid, tedd le mielőbb.

Ebben is tudok segíteni neked, keress bizalommal.

Részleteket itt találsz a karmatisztításokról

.

.

Ha te is szeretnél magasabb rezgésszintre lépni és megőrizni az egészségedet, akkor javaslom,

hogy rendeld meg a 2023- as évre szóló könyvet, amelyből sok mindent be tudsz építeni az életedbe, és emelkedést gyakorolsz az Isteni 5. dimenzió felé.

A könyv címe: Az emberiség haladása az Aranykor felé!

Ha pedig az írásaimat  továbbra is olvasni szeretnéd iratkozz fel az ingyenes hírlevelekre.

Itt megteheted >>>

.

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet!